Dugnadsprodukt for lag og foreninger

Mona_Westum_med_strøsekken.JPG

Selg Strøsekken - Tjen penger! 

 

Ønsker du en unik løsning, som gjør din forening uimotståelig i myldret av kaker, dopapir, kalendere og julenek!?

Med vinteren kommer kulda og isen, som skaper høyrisiko for beinbrudd. Hvert år rammes ca 10.000 nordmenn av hoftebrudd. Strøsand er en super forsikring mot dette. Problemet med vanlig strøsand er at pakkene er store, tunge, mindre pene og forurensende.

 

Dette ønsket jeg å gjøre noe med og utviklet en dekorativ og biologisk nedbrytbar sekk med natursand fra egen gård.

 

Strøsekken inneholder 7,5 kg tørr ren natursand, og er dekorativ å ha stående i gangen. Det følger dessuten med en strøskål av bambus, som gjør det enkelt å strø og holde inngangspartiet sklisikkert. 

               

Lettsolgt og lekker!

Strøsekken har i løpet av kort tid blitt et populært og nyttig innslag i mange hjem og hytter. Omtalt under sesongens beste i Lev Landlig 2/2020, med følgende skussmål: 

"En innbydende strøsekk til glatte trapper og innganger. Helt naturlig sand som ikke inneholder salt. Den inneholder en fin bambusskål som gjør det enkelt å strø sanden på den glatte trappen. Strøsekken kan også gjenbrukes til planter eller pynt. Det samme kan du gjøre med skålen. Når snø og is har smeltet, kan du koste sanden ut på plenen. Dette gir god næring til jorden og en grønnere plen."

Dette sier kundene:

Super strøsand. Anbefales.👍 Anne-Mari Haagensen

 

Julegave som alle virkelig hadde bruk for fikk mange positive tilbakemeldinger. Det var suksess! Vigdis Sørum

Ekte og naturlig strøsand som gir et godt sklisikkert lag på isen. Lite eller ingenting henger med skoa inn i gangen, noe som er en stor fordel. Sekken er så fin at den står i gangen! Anbefales! Frode Jensen

Fantastisk! Jeg elsker Strøsekkene mine. Aldri mer stygge plastsekker! 👍✨ Cathrine Fodstad

sekk_edited_edited.jpg
sandhand1skrift.jpg

             

Gode betingelser

VI kan nå tilby en unik mulighet til å selge Strøsekken og tjene gode penger på det. Vår utsalgspris til lag og foreninger er kr 120 inkl mva.

Å selge strøsekken for 220 kr (som er vanlig butikkpris), gir en gevinst på 100 kr per sekk. Ved 25 personer som selger 10 sekker hver, blir fortjenesten hele 25 000 kr.  
 

• Gratis frakt ved bestilling over 150 Strøsekker.  

• Gratis dugnadsverktøy fritt tilsendt i posten.

 

• Alle priser er inkl mva 

 

• Betalingsfrist 30 dager etter at varen er levert fra oss  

• Retur etter avtale 

Strøsekken produseres i et begrenset antall på vår gård Husan Nordre i Østerdalen. Hver sekk pakkes og klargjøres for hånd. Det er derfor lurt å være raskt ute med bestillingen. Trykk på linken for å få tilsendt et uforpliktende tilbud.