Dugnadsprodukt for lag og foreninger

               Selg Strøsekken - Tjen penger! 

 

Ønsker du en unik løsning, som gjør din forening uimotståelig i myldret av kaker, dopapir, kalendere og julenek!? Og tjene gode penger på det? Jeg ønsker med dette å tilby din forening en unik mulighet til å selge Strøsekken og tjene gode penger på det!  

Å selge strøsekken for 220 kr (som er vanlig utsalgspris), gir en gevinst på 100 kr per sekk. Ved 25 personer som selger 10 sekker hver, blir fortjenesten hele 25 000 kr.  

 

Jeg tilbyr svært gode betingelser til dere denne sesongen 2020/2021 

• Gratis frakt ved bestilling over 150 Strøsekker.  

• Gratis dugnadsverktøy fritt tilsendt i posten om dere ønsker  det  

• Betalingsfrist 30 dager etter at varen er levert fra oss  

• Alle priser er inkl mva  

• Retur etter avtale 

 

Med vinteren kommer kulda og isen, som skaper høyrisiko for beinbrudd. Hvert år rammes ca 10.000 nordmenn av hoftebrudd. Strøsand er en super forsikring mot dette. Problemet med vanlig strøsand er at pakkene er store, tunge, mindre pene og forurensende. Sekkene oppbevares ofte utendørs, noe som betyr at man må ut å hente sanden, for noen er denne omveien fatal. I tillegg fryser sanden ofte til en klump og blir vanskelig å bruke. Sanden er også stort sett knust grus tilsatt salt og kjemikalier og pakket i plast, det er ikke bra for miljøet. 

Dette ønsket jeg å gjøre noe med og utviklet en dekorativ og biologisk nedbrytbar sekk med natursand fra egen gård. Strøsekken inneholder 7,5 kg tørr ren natursand, og er dekorativ å ha stående i gangen. Det følger dessuten med en strøskål av bambus, som gjør det enkelt å strø og holde inngangspartiet sklisikkert. 

 

Strøsekken har i løpet av kort tid blitt et lekkert og nyttig innslag i mange hjem og hytter: Noen av anmeldelser på Husan Nordre sin facebook side: 

• Ekte og naturlig strøsand som gir et godt sklisikkert lag på isen. Lite eller ingenting henger med skoa inn i gangen, noe som er en stor fordel. Sekken er også fin, så den står i gangen i vinterhalvåret :-) Anbefales! Frode Jensen, Saltnes  

• Fantastiske produkter og veldig hyggelig vertinne på Husan Nordre. Jeg kjøpte Strøsekken og ble meget fornøyd. Endelig strøsand som kan stå i gangen, strøsekken er dekorativ, nyttig og miljøvennlig. Anbefales på det varmeste! Cathrine Fodstad, Tynset  

 

Forslag til måter å selge Strøsekken på: 

 

1.Bestill Strøsekker og selg direkte. (feks: enten ved å gå å selge på dørene eller stå på en stand på det lokalet kjøpesenteret.) 

 2. Ta imot bestillinger på forhånd og deretter levere ut til de som ønsker å kjøpe (Dugnadsverktøy følger med hvis ønskelig, og inkluderer bestillingslister og infoark om produktet)  

 

 

Hver Strøsekk lages med omhu på vår gård i Østerdalen. Vi har en begrenset årlig produksjon og selger til lag og foreninger så langt lageret rekker. Ta gjerne raskt kontakt slik at du er sikret din bestilling. Har du spørsmål så gjerne ring eller send meg en mail. 

 

Tips: Strøsekken er ypperlig å ha stående på hytta også.

 

Beste hilsener fra Mona Westum  

Tlf 97142209

Mail:  mona@husannordre.no 

Mona Westum

Rørosveien 3958

2550 Os i Østerdalen

0047 97142209

mona@husannordre.no

Nå har vi kampanje på dekorstein

  • Facebook Clean